22. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FFOS najuspješnijim kandidatima nudi mogućnost oslobađanja od školarine!

1 min read
- Doktorandi Filozofskog fakulteta pozvani su konstruktivno sudjelovati u oblikovanju svog studijskog iskustva u znanstvenim aktivnostima Fakulteta.

– Na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u punom su jeku upisi u akademsku 2023./2024. godinu. Ta je informacija zanimljiva budućim studentima prijediplomskih studija i studentima koji upisuju diplomske studije. I završene magistre struke također će obradovati podatak da je Filozofski fakultet u Osijeku objavio natječaje za upis na doktorski studij Književnost i kulturni identitet i doktorski studij Jezikoslovlje – javlja FFOS u priopćenju medijima i javnosti, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Upisom jednog od poslijediplomskih sveučilišnih studija imate mogućnost razvijati postojeća znanja i kompetencije u skladu s najvišim akademskim standardima. Uz pratnju priznatih znanstvenika i susretljivih mentora doktorandi Filozofskog fakulteta nakon završetka studija osposobljeni su za samostalan znanstveno-istraživački rad.

– Studenti poslijediplomskih studija ravnopravni su članovi znanstvene zajednice. Informiraju se o najaktualnijim događanjima u odgovarajućem znanstvenom području i polju, a Fakultet ih financijski podupire u svim znanstveno-istraživačkim pothvatima pokrivanjem osnovnih troškova.

– Doktorandi Filozofskog fakulteta pozvani su konstruktivno sudjelovati u oblikovanju svog studijskog iskustva u znanstvenim aktivnostima Fakulteta.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Povrh toga, i ove godine Fakultet najuspješnijim kandidatima nudi mogućnost oslobađanja od školarine. Prilika je to koja se ne smije propustiti! Posjetite stranice Filozofskog fakulteta u Osijeku i pogledajte zanimljive natječaje za upis i dodjelu stipendija: https://www.ffos.unios.hr/poslijediplomski/ – zaključuje se u priopćenju.

Foto: Google Street View (screenshot)

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other