27. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Opet izvanredni tehnički pregledi u Osijeku! Bez tablica zbog auspuha ostajali i motocikli i automobili!

1 min read
- Iz prometa je isključeno sedam vozača motocikla koji su izvršili preinake na motociklima...

– Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske su od 14. do 17. rujna proveli pojačan nadzor vozila u cilju utvrđivanja prekršaja vozača koji stvaraju prekomjernu buku te narušavaju javni red i mir – javlja policija iz Osijeka i navodi…

– Iz prometa je isključeno sedam vozača motocikla koji su izvršili preinake na motociklima…

– …najčešće preinake su bile na ispušnom sustavu, uklanjanje prigušivača zvuka, ugradnja ispušnih sustava koji nisu odobreni i homologirani, nedostaju osvrtna ogledala, registarska pločica nije vidljiva ili je postavljena na nepropisan način.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– S pet motocikla su oduzete registarske pločice dok su dva vozača odmah otklonili nedostatak odnosno ugradili su prigušivač zvuka.

– Na dva osobna automobila izvršen je tehnički pregled.

– Na jednom je utvrđeno 10 većih nedostataka i dva opasna nedostatka, vozilo je isključeno iz prometa oduzimanjem registarskih pločica dok je kod drugog osobnog automobila utvrđen veći nedostatak odnosno ugrađen je ispušni sustav koji nije odobren i upisan u prometnu dozvolu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Napominjemo da policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske nastavljaju s opisanim aktivnostima svakodnevno, a sve kako bi pridonijeli što većoj sigurnosti svih sudionika u prometu – zaključuje se u priopćenju policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)