22. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Putnik iz autobusa policiji na uvid dao svoju krivotvorenu vozačku dozvolu…

1 min read
Daljnjim radom potvrđena je sumnja policijskih službenika da se radi o krivotvorenoj vozačkoj dozvoli...

Ima tako nekih ‘stručnjaka’ koji iznenade čovjeka… Poput ovog 23-godišnjaka! Ali, dobro da je tako završilo, nego da negdje vozi sada po Hrvatskoj.

– Dana 15. rujna, oko 11:50 sati, na graničnom prijelazu Slavonski Brod, na ulazu u Republiku Hrvatsku kontroliran je autobus (nacionalnih registracijskih oznaka Bosne i Hercegovine), vozač, putnici i prtljaga – javlja policija i dodaje…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U zajedničkoj suradnji policije i carine, kontroliran je putnik u dobi od 23 godine (državljanin Bosne i Hercegovine), koji je policijskim službenicima dao na uvid vozačku dozvolu Bosne i Hercegovine za koju su policajci izrazili sumnju u originalnost.

– Daljnjim radom potvrđena je sumnja policijskih službenika da se radi o krivotvorenoj vozačkoj dozvoli, u vezi čega policijski službenici podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenja isprave.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Također je istom sukladno odredbama Zakona o strancima izdano rješenje o odbijanju ulaska u Republiku Hrvatsku – zaključeno je.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other