22. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija detaljno o pogibiji: Nakon prometne, traktorist ispao iz sjedišta, traktor na njega…

2 min read
- U prevrtanju traktora je vozač traktora ispao sa sjedišta i pao u putni jarak, a traktor je ostao zaustavljen u položaju gume preko njega - zaključuje policija.

Iako smo još u petak izvijestili o pogibiji jedne osobe na Podravskoj magistrali, policija je u zbirnom priopćenju u stanju u prometu danas izvijestila o detaljima prometne nesreće. Poginuo je traktorist. Nakon prometne nesreće i prevrtanja traktora, vozač je ispao sa sjedišta i pao u kanal, a traktor ostao gumom preko njega…

– Prometna nesreća u kojoj je vozač traktora smrtno stradao na mjestu događaja prometne nesreće se dogodila u petak oko 14,20 sati u Mikleušu, na dionici D2 u naselju – javlja policija i dodaje…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Do prometne nesreće je došlo kada je 56-godišnji vozač traktora započeo sa radnjom skretanja lijevo na putni most prilaza poljoprivrednoj površini, a da se nije uvjerio da tu radnju može učiniti na siguran način.

– U tom trenutku je radnju pretjecanja traktora na dijelu ceste na kojem pretjecanje nije dozvoljeno, što je označeno i punom neisprekidanom središnjom linijom na kolniku, već vršio 71-godišnji vozač teretnog vozila nacionalnih oznaka Srbije (kombi).

– Pri udaru prednje desne strane teretnog vozila u bočnu stranu stražnje lijeve gume traktora je došlo do odbacivanja traktora koji je pri prevrtanju udario u rub putnog mosta i zaustavio se u putnom jarku u položaju na lijevoj bočnoj strani.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U prevrtanju traktora je vozač traktora ispao sa sjedišta i pao u putni jarak, a traktor je ostao zaustavljen u položaju gume preko njega – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)