22. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Slavonac nestao u Njemačkoj! Selio je iz Offenbacha za Frankfurt…

1 min read
Mladić rođen '00. godine nestao je u Njemačkoj 12. rujna '23. godine. Prebivalište mu je u Slavonskom Brodu, a boravište u njemačkom Offenbachu. Rođendan mu je za tri dana, 22. rujna.

UPDATE, 20.9.’23. – Osoba se više ne vodi kao nestala.

— — — — — — — — — — — — — — — — —

Odselio je iz Offenbacha u Frankfurt, a od kada se izgubila svaka komunikacija s njim, stoji na mrežnim stranicama Nestali.gov.hr, o nestalom mladiću rođenom u Slavonskom Brodu. Nestanak vodi Policijska uprava brodsko-posavska.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Mladić rođen ’00. godine nestao je u Njemačkoj 12. rujna ’23. godine. Prebivalište mu je u Slavonskom Brodu, a boravište u njemačkom Offenbachu. Rođendan mu je za tri dana, 22. rujna.

Josip Rašić visok je oko 175 centimetara, zelenih očiju i snažne građe, a policija navodi i kako na lijevom zapešću ima potkožni madež crvene boje.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr – moli policija sve koji ga primjete ili nešto znaju o njemu.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Nestali.gov.hr (screenshot)

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other