22. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Slavoniji: Šleper s ambalažom izletio sa ceste, vozilo se zapalilo…

2 min read
Do izlijetanja je došlo nedaleko od mjesta Velika Dapčevica, a kamion je prevozio ambalažu.

UPDATE, 20.9.’23.

Jučer smo izvijestili o požaru teretnog vozila đakovačkih registracija, šleperu koji se izvrnuo između Virovitice i Grubišnog Polja, a danas policija donosi detalje… Šleper je potpuno izgorio.

– …oko 6,10 sati, 29-godišnjak je upravljajući teretnim automobilom s priključnim vozilom, đakovačkih registarskih oznaka, kroz Veliku Dapčevicu zbog ne kretanja sredinom obilježene prometne trake sletio vozilom s kolnika na teren pored kolnika s desne strane gdje je nastavio kretanje udarivši u prometne znakove i zaštitnu ogradu – javlja policija i nastavlja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Pritom je došlo do zanošenja vozila koje se nastavilo kretati i prešlo na drugu stranu kolnika gdje je udarilo u betonski most i ogradu obiteljske kuće pri čemu se prevrnulo i došlo je do zapaljenja teretnog vozila.

– U nesreći je lake tjelesne ozlijede zadobio 29-vozač za kojeg je alkotestiranjem utvrđeno da nije bio pod utjecajem alkohola. Vozaču je izdan obavezni prekršajni nalog po zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

– Nastala je materijalna šteta na teretnom vozilu koje je u potpunosti izgorjelo, a oštećenja su nastala i na priključnom vozilu te drvenom rasvjetnom stupu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Požar na vozilu su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Grubišnoga Polja. Očevid je obavljen uz stručnu pomoć inspektora za zaštitu od požara, eksploziva i oružja.  

– Zbog prometne nesreće je od 6,30 sati za promet bila zatvorena državna cesta DC-5 – zaključuju iz policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)

— — — — — — — — — — — — — — — —

Jutros, negdje oko 6:45 sati na cesti između Virovitice i Grubišnog Polja sa ceste je izletio šleper đakovačkih registarskih oznaka u jarak, a prikolica se ispriječila preko ceste, neslužbeno se doznaje. Istovremeno, došlo je do požara vozila.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Cesta je nakon toga bila zatvorena za sav promet, a vozače se pozivalo da koriste obilazni pravac Grubišno Polje – Ivanovo Selo – Đulovac, rečeno je iz policije.

Do izlijetanja je došlo nedaleko od mjesta Velika Dapčevica, a kamion je prevozio ambalažu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U nesreći nije nitko stradao, a više će informacije biti poznato nakon očevida i izvješća policije.

Foto: Facebook (screenshot)

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other