21. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U filmu Plaćenici 4 i naš Osječanin! Kada budete vidjeli Dolpha Lundgrena u borbi, to je Dragan Franjković…

2 min read
- Cijeloga života mi govore da izgledam kao Ivan Drago i bila mi je velika čast raditi s njim i sa brojnim drugim zvjezdama poput Jasona Stathama, 50 centa, Megan Fox, Tony Ya, Randy Couture i mnogih drugih - dodao je Osječanin Dragan.

Danas je u Zagrebu pretpremijera, a od preksutra i u Osijeku igraju u kinima Plaćenici 4. Osim što je film sam po sebi zajamčen hit, Osječani imaju razlog više biti u kinu u četvrtak. Uz legende akcijskih filmova u Plaćenicima je i jedan Osječanin, za potrebe ovdje dvojnik Dolphu Lundgrenu.

– Dragan Franjković iz Sportske akademije u Osijeku nakon dugo godina bavljenja borilačkim sportovima
i samoobranom bio je dio jednog velikog projekta i filma Plaćenici 4 (engl. Expendables 4) kao dvojnik
velikom glumcu Dolphu Lundgrenu – javili su iz sportske asocijacije u Hrvatskoj, Krav Maga, dodajući i Draganove riječi…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Bilo mi je izrazito zadovoljstvo raditi na Expendables 4, velikom hollywoodskom filmu koji ima tradiciju dugi niz godina. Radio sam kao “dubler” ili dvojnik velikom glumcu Dolph Lundgrenu, kojega sam pratio još kao klinac – kazao je Dragan i referirao se na jednu od njegovih najpoznatijih uloga iz Rockyja 4, odnosno boksača Ivana Dragu…

– Cijeloga života mi govore da izgledam kao Ivan Drago i bila mi je velika čast raditi s njim i sa brojnim drugim zvjezdama poput Jasona Stathama, 50 centa, Megan Fox, Tony Ya, Randy Couture i mnogih drugih – dodao je Osječanin Dragan.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Osim dvojnika Dragan je imao još dvije važne uloge kao kaskader i borbeni koreograf za brojne scene iz
filma koje izvode 50 Cent i Megan Fox. Film Plaćenici 4 možete pogledati u osječkim kinima od četvrtka 21.09., a u Areni Zagreb je pretpremijera u utorak 19.09. gdje će Dragan i ostali kaskaderi predstaviti film i izvesti razne akrobacije. A svi koji žele upoznati Dragana bez da putuju u Zagreb to mogu napraviti u Sportskoj akademiji u Osijeku – dodaju iz Krav Maga asocijacije.

Foto: PR Krav Maga