1. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Sinoć u Slavoniji: Teška prometna nesreća! Tragičan kraj za mladu djevojku…

2 min read
...jedno je vozilo ostalo na cesti, a drugo završilo nekoliko metara izvan kolnika. Šteta na vozilima se doima ogromna.

UPDATE, 24.9.’23. u 9 sati – Ranije objavljena vijest o prometnoj nesreći sa čak 4 ozlijeđene osobe, s policijskim priopćenjem dobila je i tragičan epilog. Jer, jedna je osoba preminula na putu do bolnice.

– U subotu 23. rujna 2023. oko 23.15 sati između mjesta Požega i Mihaljevci, 18-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do zavoja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom, sletio na travnatu bankinu i potom se vratio na kolnik te u zanošenju vozilom prešao na suprotnu prometnu traku – javlja policija i nastavlja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Tom  prilikom je na desnu bočnu stranu „Opela“ prednjim dijelom naletio osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 24-godišnji vozač.

– U prometnoj nesreći oba vozača su lakše ozlijeđena kao i putnica iz „Volkswagena“ starosti 21 godinu i putnici iz „Opela“ starosti 15 i 17 godina, dok je 18-godišnja putnica iz „Opela“ od posljedica ozljeda preminula u kolima Hitne pomoći.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Protiv 18-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ – zaključuje se.

Foto: JVP Požega (ilustracija)


— — — — — — — — — — — — — — — — — — —

RANIJA INFORMACIJA – Sinoć u 23:20 sati stigla je dojava o prometnoj nesreći policiji, hitnoj medicinskoj pomoći i vatrogascima Javne vatrogasne postrojbe u Požegi. Čak 4 osobe su ozlijeđene, doznaje se neslužbeno, iako kvalifikacije njihovih ozljeda još do zaključenja teksta nisu bile poznate.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– 23. rujna u 23:20 sati zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na prometnici Požega – Mihaljevci. Intervencija u tijeku. Dodatne informacije naknadno – napisali su na Facebooku iz JVP Požega.

Operativno komunikacijski centar Policijske uprave požeško-slavonske također je sinoć izvijestio o prometnoj nesreći između dva vozila, dva osobna automobila u mjestu Mihaljevci, sjeverno od Požege, ali do završetka očevida nisu mogli iznijeti informacije o uzroku i okolnostima nesreće, kao ni o kvalifikaciji ozljeda ozlijeđenih osoba.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Iz fotografija požeških vatrogasaca vidljivo je da riječ o prometnoj nesreći na dionici gdje nije dozvoljeno pretjecanje, ali kako nemamo informacija o okolnostima nesreće, to ne mora ništa za ovu situaciju značiti. Također, vidljivo je kako je jedno vozilo ostalo na cesti, a drugo završilo nekoliko metara izvan kolnika. Šteta na vozilima se doima ogromna.

Više će informacija biti dostupno po priopćenju policije tijekom prijepodnevnih sati.

Foto: JVP Požega, Facebook (screenshot)