21. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Prije ponoći: Djevojka (18) umrla u vozilu Hitne! Ozlijeđene osobe u dobi 24, 21, 18, 17 i 15…

1 min read
- U prometnoj nesreći oba vozača su lakše ozlijeđena kao i putnica iz „Volkswagena“ starosti 21 godinu i putnici iz „Opela“ starosti 15 i 17 godina, dok je 18-godišnja putnica iz „Opela“ od posljedica ozljeda preminula u kolima Hitne pomoći.

Ranije objavljena vijest o prometnoj nesreći sa čak 4 ozlijeđene osobe, s policijskim priopćenjem dobila je i tragičan epilog. Jer, jedna je osoba preminula na putu do bolnice.

– U subotu 23. rujna 2023. oko 23.15 sati između mjesta Požega i Mihaljevci, 18-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do zavoja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom, sletio na travnatu bankinu i potom se vratio na kolnik te u zanošenju vozilom prešao na suprotnu prometnu traku – javlja policija i nastavlja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Tom  prilikom je na desnu bočnu stranu „Opela“ prednjim dijelom naletio osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 24-godišnji vozač.

– U prometnoj nesreći oba vozača su lakše ozlijeđena kao i putnica iz „Volkswagena“ starosti 21 godinu i putnici iz „Opela“ starosti 15 i 17 godina, dok je 18-godišnja putnica iz „Opela“ od posljedica ozljeda preminula u kolima Hitne pomoći.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Protiv 18-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ – zaključuje se.

Foto: JVP Požega (ilustracija)