30. studenoga 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Slavoniji: 15-godišnjakinja iz kanala prevezena u bolnicu! Udario ju vozač automobila i pobjegao…

2 min read
- Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod odmah su intenzivirali traganje za vozačem koji je pobjegao te su do jutra operativnim radom došli do saznanja o vozaču.

– Dana 23. rujna, oko 23.40 sati, na kolniku Županijske ceste 4205 u Šumeću, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena 15-godišnjakinja – javlja policija i pojašnjava o kakvom je ružnom događaju riječ…

– Policijski službenici su na mjestu događaja utvrdili da je nepoznati vozač upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine kretanja udario prednjem dijelom automobila u 15-godišnjakinju, koja se kretala u svojstvu pješaka uz rub kolnika (neoznačena reflektirajućom materijom), iako je bila dužna kretati se izgrađenim nogostupom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Od jačine udara pješakinja je odbačena u odvodni kanal te je pritom teško ozlijeđena, prevezena u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je zadržana na daljnjem liječenju.

– Nepoznati vozač nije ostao na mjestu događaja niti pomogao ozlijeđenoj osobi (nije pozvao Hitnu medicinsku pomoć), niti obavijestio policiju, već je napustio mjesto događaja prometne nesreće.

– Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod odmah su intenzivirali traganje za vozačem koji je pobjegao te su do jutra operativnim radom došli do saznanja o vozaču.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Utvrđeno je da se radi o vozaču rođ. 2000. godine, koji je pronađen oko 9 sati i alkotestiran – očitana koncentracija alkohola u organizmu od 0,25 promila.

– U tijeku je kriminalističko istraživanje nad navedenim vozačem zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i Nepružanja pomoći, a koji će po dovršetku uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)