30. studenoga 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Zapošljavaju Hotel Osijek, Konzum, Studenac…

3 min read
Posjetite i posao.hr službene stranice za još veću ponudu i još lakše pretraživanje. Želimo vam sreću!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam još 10 ponuda za posao. Pročitajte o kakvim se poslovima radi te možda baš danas pronađete ono što tražite. Sretno!

Blaža, obrt za ugostiteljstvo, građevinarstvo i usluge zapošljava Voditelja hotela (m/ž). Mjesto rada je Đakovo, a prijave se zaprimaju do 03.10.2023. Od kandidata se očekuje visoka ili viša stručna sprema iz područja turizma, ugostiteljstva ili ekonomije te napredno poznavanje informatike: excel, word, operacijski sustavi. Prijavite se putem linka.

Makpharm d.o.o. zapošljava Stručnog suradnika (m/ž). Posao se obavlja u Zagrebu te istočnoj i centralnoj Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 09.10.2023. U opisu posla nalazi se promocija lijekova u distribuciji tvrtke. Poslodavac nudi stimulativna primanja te službeno vozilo, mobitel i računalo. Prijavite se putem linka.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Blagajnika / Komisionara (m/ž). U opisu posla se nalazi sortiranje i slaganje robe unutar veleprodajnog centra te utovar, istovar i komisioniranje robe. Poslodavac omogućava atraktivne stimulacije ovisno o radnom učinku te mnoge pogodnosti tijekom cijele godine poput božićnice, uskrsnice, dara za djecu, regres, itd. Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj. Možete se prijaviti do 15.10.2023. putem brze prijave.

CC PORTER Sp. z o.o zapošljava na poziciji Sales Specialist with German language (m/ž). Na ovoj poziciji odgovorni ste za aktivnu prodaju i promociju proizvoda poduzeća na njemačkom tržištu. Poslodavac omogućuje fleksibilno radno vrijeme i osigurava opremu za rad. Posao se u potpunosti obavlja od kuće. Prijaviti se možete do 31.10.2023. putem linka.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Corporate Sales Manager (m/ž). Mjesto rada je Pula i cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 15.10.2023. Osoba na ovoj poziciji odgovorna je unapređivanje daljnjeg razvoja lokalne prodajne strategije, struktura i procesa. Poslodavac nudi rad u brzorastućoj stabilnoj kompaniji i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Hotel Osijek d.o.o. zapošljava Računovođu (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Osijeku. U opisu posla se nalazi obračun PDV-a, knjiženje URA i IRA, knjiženje izvoda, obračun amortizacije, plaćanja, usklađenja/salda konto kartica, priprema dokumentacije za predaju završnog računa, izrada izvještaja po potrebi. Prijaviti se možete do 01.10.2023. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Human Resources Manager (m/ž) u Osijeku. U opisu posla nalazi se definiranje odgovarajućih kompenzacijskih paketa i osiguranje primjerenosti plaća i povlastica zaposlenika. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme i motivirajući financijski kompenzacijski paket. Prijavite se na linku do 04.10.2023. 

Manpower zapošljava na poziciji Mlađi specijalist za podršku poslovnim korisnicima (m/ž) u Osijeku i Zagrebu s mogućnošću rada od kuće. Od kandidata očekuju razvijene komunikacijske i interakcijske vještine te poznavanje rada na računalu (MS Office). Neke od pogodnosti koje nude su naknada za prijevoz i topli obrok te službeni mobitel. Prijavite se putem linka do 20.10.2023.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Mjesto rada nalazi se na više lokacija u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 18.10.2023. U opisu posla se nalazi osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme kod privatnih korisnika. Prijavite se putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava Specijalista ekspanzije (m/ž). Mjesto rada je Osječko-baranjska županija, a prijave se zaprimaju do 11.10.2023. Poslodavac nudi službeni automobil, onboarding program, stručno usavršavanje i profesionalni razvoj te mogućnost za doprinos i iskustvo u razvoju kompanije. Prijavite se putem linka.

Posjetite i posao.hr službene stranice za još veću ponudu i još lakše pretraživanje. Želimo vam sreću!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other