29. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Za Kutjevo igrao tamošnji gradonačelnik, Osijek gubio 1-0… Tomas: Imali smo 41 udarac na gol!

2 min read
I što je najvažnije, ostvarili smo pobjedu i za samopouzdanje uoči predstojećeg dvoboja protiv Slaven Belupa u prvenstvu - rekao je trener Stjepan Tomas

Nogometaši Osijeka jučer su svladali Kutjevo u 16-ini Kupa. Bilo je na kraju 1-4 za Osijek. Iako, na umu valja imati da je Osijek ‘krenuo’ s 1-0 od 18. minute. Dakle, gubili su. A onda, poslije 90 minuta imaju plasman u 8-inu završnice i, kaže trener, a čitamo iz izjave, zavidnu statistiku protiv člana 4. lige.

Osijek je golovima Lovrića, Caktaša, Bralića i Miereza došao do 1-4, a trener Osijeka Stjepan Tomas k tome ističe i broj udaraca na gol.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Uvijek su zahtjevne utakmice u Kupu jer ako ne uđeš maksimalno ozbiljno možeš si zakomplicirati situaciju. Tako se i nama dogodilo da primimo pogodak iz jedne kontre, no momčad nam je dobro reagirala. Dominirali smo i kontrolirali utakmicu, imali čak 41 udarac na protivnička vrata, zabili četiri gola. I što je najvažnije, ostvarili smo pobjedu i za samopouzdanje uoči predstojećeg dvoboja protiv Slaven Belupa u prvenstvu – rekao je trener Stjepan Tomas, prenosi mrežna strnica kluba, dodavši još i ovo…

– Ipak je to razina suparničke momčadi koja kako vrijeme odmiče tjelesno padne. To smo u nastavku znali iskoristiti. Imali smo stalni pritisak, stalno smo šutirali i praktički proslavili njihove vratare.

Tomas je još čestitao i gradonačelniku Kutjeva. Jer, da, on je igrao…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– No, prije svega bih čestitao gradonačelniku Kutjeva koji je zaigrao za svoju momčad, sigurno je jedan od boljih nogometaša među gradonačelnicima. Oni su stvorili lijepe uvjete na svom stadionu, zahvaljujem im i na gostoprimstvu i želim im puno sreće u nastavku sezone – zaključio je.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)