1. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Čepinski suncokreti: Fiš, čobanac, koncerti… Lege, Giuliano & Diktatori…!

1 min read
- Tijekom oba dana održavanja Manifestacije mjesto održavanja krasit će brojni štandovi, za posjetitelje je pripremljena gastronomska ponuda – petak fiš paprikaš, subota čobanac - zaključuju i pozivaju organizatori.

– Čepinski suncokreti već 22 godine na jednom mjestu okupljaju zaljubljenike u baštinu, tradiciju i folklor. Ove će se godine održati 29. i 30. rujna na igralištu OŠ „Vladimir Nazor“ Čepin – javljaju organizatori i nastavljaju…

– U petak, 29.9., od 16:30 program započinje nastupom čepinskog vrtića i dviju osnovnih škola. U 18:00 započet će Mali čepinski suncokreti na kojima će nastupiti dječji KUD-ovi, a od 20:00 KUD „I. K. Adamović“ Čepin daruje svojim sumještanima koncert te će ujedno tada biti i svečano otvorenje. Poslije su koncerta za zabavu zadužene Lege.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Također, u petak u 17:00 Boćarski klub Čepin organizira turnir u boćanju.

– Subota je rezervirana za gostujuća kulturno-umjetnička društva pa će se smotra folklora održati u 18:00, a nakon smotre slijedi koncert Giuliana & Diktatora od 21:00.

– Tijekom oba dana održavanja Manifestacije mjesto održavanja krasit će brojni štandovi, za posjetitelje je pripremljena gastronomska ponuda – petak fiš paprikaš, subota čobanac – zaključuju i pozivaju organizatori.

Pogledajte program…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Foto: Pixabay (ilustracija) & PR (screenshot)