1. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policijski rukovoditelj iz Slavonije, izvan službe, pijan i bez pojasa, sletio sa ceste…

1 min read
- Vozilom hitne medicinske pomoći, 56-godišnjak je prevezen u OŽB Vinkovci gdje je utvrđeno kako je lakše ozlijeđen.

– Jučer, 29. rujna u 20.40 sati na državnoj cesti D-55 kod Gradišta dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom – javlja policija i nastavlja…

– Vozač, 56-godišnji policijski službenik izvan službe, pod utjecajem alkohola od 1,48 g/kg, upravljao je svojim osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom ceste D-55 iz smjera Županje u smjeru Vinkovaca.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U jednom trenutku, pomaknuo je vozilo udesno, a da se prethodno nije uvjerio da tom radnjom ne ugrožava druge sudionike u prometu ili imovinu, ne vodeći pri tom računa o položaju, smjeru i brzini kretanja vozila kojim upravlja, uslijed čega je sletio na desnu zemljanu bankinu i pritom udario u prometnu opremu.

– Očevidom je utvrđeno i kako prilikom upravljanja vozilom nije koristio sigurnosni pojas.

– Vozilom hitne medicinske pomoći, 56-godišnjak je prevezen u OŽB Vinkovci gdje je utvrđeno kako je lakše ozlijeđen.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Zbog počinjenih prometnih prekršaja kojima je uzrokovana prometna nesreća, protiv 56-godišnjaka će biti podnesen prekršajni nalog.

– Policijski službenik, rukovoditelj u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj, će rješenjem načelnika Policijske uprave biti udaljen iz službe te će protiv njega biti podnijet zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka zbog teže povrede službene dužnosti – zaključuje se.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)