30. studenoga 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Završen očevid! Smrtno je stradao 24-godišnji Slavonac! U 5:50 ujutro vozilo završilo na krovu!

1 min read
- Po nalogu zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad tijelom preminulog vozača obavit će se obdukcija u NMB „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru.

Policija je završila očevid u Privlaci. Poginuo je 24-godišnjak, objavila je policija danas rano poslijepodne.

– Očevidom prometne nesreće, kojim je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, utvrđeno je kako je 24-godišnjak oko 5,50 sati u Ulici Matije Gupca u Privlaci, uslijed neprilagođene brzine osobini ceste i uvjetima vidljivosti (zavoj udesno, noć), izgubio nadzor nad upravljačem osobnog automobila vinkovačkih registracijskih oznaka i sletio u lijevi odvodni kanal, gdje se vozilo prevrnulo na krov – javila je policija, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Tijekom upravljanja 24-godišnji vozač nije koristio sigurnosni pojas te je prilikom udara u dno odvodnog kanala ispao iz automobila. Uslijed zadobivenih ozljeda, 24-godišnjak je preminuo na mjestu prometne nesreće.

– Po nalogu zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad tijelom preminulog vozača obavit će se obdukcija u NMB „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru.

– O prometnoj nesreći će se dostavit izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima – zaključuje se u priopćenju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Podsjećamo, rano jutros je javljeno kako je u Privlaci došlo do prometne nesreće i da je ondje zatečen smrtno stradali vozač, a potpuna se informacija čekala do dovršenja očevida.

Foto: PU VSŽ (screenshot)

Facebook Comments

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other