23. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Rano jutros smrt na cesti u Slavoniji! Liječnik je tek mogao konstatirati smrt vozača!

2 min read
- Na mjesto događaja izašla je i zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima te pripadnici DVD Privlaka.

UPDATE, 30.9.’23. u 15:50 sati – Policija je završila očevid u Privlaci. Poginuo je 24-godišnjak, objavila je policija danas rano poslijepodne.

– Očevidom prometne nesreće, kojim je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, utvrđeno je kako je 24-godišnjak oko 5,50 sati u Ulici Matije Gupca u Privlaci, uslijed neprilagođene brzine osobini ceste i uvjetima vidljivosti (zavoj udesno, noć), izgubio nadzor nad upravljačem osobnog automobila vinkovačkih registracijskih oznaka i sletio u lijevi odvodni kanal, gdje se vozilo prevrnulo na krov – javila je policija, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Tijekom upravljanja 24-godišnji vozač nije koristio sigurnosni pojas te je prilikom udara u dno odvodnog kanala ispao iz automobila. Uslijed zadobivenih ozljeda, 24-godišnjak je preminuo na mjestu prometne nesreće.

– Po nalogu zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad tijelom preminulog vozača obavit će se obdukcija u NMB „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru.

– O prometnoj nesreći će se dostavit izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima – zaključuje se u priopćenju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Podsjećamo, rano jutros je javljeno kako je u Privlaci došlo do prometne nesreće i da je ondje zatečen smrtno stradali vozač, a potpuna se informacija čekala do dovršenja očevida.

Foto: PU VSŽ (screenshot)

— — — — — — — — — — — — — — —

RANIJA INFORMACIJA – Jutros u 6,01 sati zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u Privlaci – javlja policija i dodaje kako je smrtno stradala jedna osoba, kako je u tijeku očevid.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Dolaskom na mjesto događaja prometne nesreće, liječnik hitne medicinske pomoći je policijskim službenicima konstatirao kako je vozač osobnog automobila preminuo – dodaje policija i nastavlja…

– Na mjesto događaja izašla je i zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima te pripadnici DVD Privlaka.

– U tijeku je očevid, nakon čega ćemo detaljnije izvijestiti o okolnostima prometne nesreće – zaključuje policija.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Za trajanja očevida nema drugih informacija o okolnostima i uzroku prometne nesreće.

Foto: PU VSŽ (screenshot)