5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sajam ploča na HeadOnEastu! Dolazi 30 i više izlagača iz zemlje i inozemstva…

1 min read
- U okviru sajma održati će se koncerti osječkih bendova: Lavine, Crni Petar, D'Intriga, Benjamin Lamza kvintet; kao i DJ nastupi članova Udruge i gostiju - nastavljaju iz Udruge i dodaju...

– Udruga Volim Gramofonske Ploče u suradnji s Udrugom Osječki glazboplov – prijatelji glazbe i Osijeka, organizira 5. Sajam gramofonskih ploča u Osijeku koji će se održati kao dio programa manifestacije HeadOnEast 6. i 7.10.2023. godine – javljaju iz Udruge.

Sajam će se na HeadOnEastu održati spomenute dane u vremenu od 17 do 1 sat, a sve u u dvorištu Rektorata, Trg Svetog Trojstva 3. Kako dodaju iz Udruge, najavljeno je preko 30 izlagača iz Hrvatske i inozemstva.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U okviru sajma održati će se koncerti osječkih bendova: Lavine, Crni Petar, D’Intriga, Benjamin Lamza kvintet; kao i DJ nastupi članova Udruge i gostiju – nastavljaju iz Udruge i dodaju…

– Tijekom sajma održati će se izložba fotografija „Dinamiti”, te predstavljanje knjige „Osječki glazboplov” autora Dražena Dragušice i Milana Ivanovića.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Audiofili, kolekcionari, ljubitelji glazbe i Osijeka, pozivamo Vas na zajedničko druženje, jer gramofonske ploče su užitak, uživanje u užitku je hedonizam, a hedonizam je na istoku! – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)