17. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Gradonačelnik javlja: “Zrak u Osijeku O.K.” Mjere se ostala mjesta! Brijest također O.K.

1 min read
- U Osijek je stigao prijenosni uređaj za provjeru kakvoće zraka Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ na čemu se ovim putem posebno zahvaljujem - nastavlja Radić.

UPDATE – Rezultati kakvoće zraka u Brijestu: nema onečišćenja. Rezultati kakvoće zraka na Trgu A. Starčevića: Nema onečiščenja.

— — — — — — — — — — — — — — — — —

– Iako DHMZ ima dvije mjerne postaje za kvalitetu zraka u Osijeku koje tijekom dana nisu zabilježile odstupanje od redovnih vrijednosti, puno nam znači pomoć koju je ponudio gradonačelnik Grad Zagreb… – javio je gradonačelnik Osijeka Ivan Radić, dodajući…

– U Osijek je stigao prijenosni uređaj za provjeru kakvoće zraka Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ na čemu se ovim putem posebno zahvaljujem – nastavlja Radić.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Prijenosni uređaj omogućit će provjeru na različitim lokacijama, u tijeku je mjerenje kakvoće zraka u centru grada, zatim će se prebaciti na Brijest te Antunovac, Ivanovac, Laslovo i Ernestinovo.

– Prvi rezultati u centru grada potvrđuju kako u zraku nema onečišćujućih tvari! – zaključuje Radić u objavi na Facebooku!

Foto: Grad Osijek, OBŽ, Facebook (screenshot)