27. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

HNS najavio ‘fan zonu’ kod stadiona! I veliki ekran za praćenje utakmice…

2 min read
Želimo svima omogućiti da osjete navijačku atmosferu, neka to bude nezaboravan dan za sve ljubitelje nogometa u Slavoniji - dodao je još predsjednik HNS-a Marijan Kustić

– Znamo da u Osijeku i Slavoniji vlada nezapamćen interes za reprezentaciju, uvelike i zbog novog stadiona. Žao nam je što Opus Arena za ovu prigodu nema tri ili četiri puta veći kapacitet, pa smo zato u dogovoru s Gradom Osijekom organizirali navijačku zonu kod stadiona te javno gledanje utakmice. Siguran sam da nas čeka sjajna atmosfera na stadionu, kao i da će se dobro zabaviti svi koji dođu u navijačku zonu te u društvu drugih navijača podrže Vatrene na taj način – rekao je predsjednik HNS-a Marijan Kustić ususret utakmici Hrvatske i Turske, za koju karata nema, za koju i h je bilo nekoliko minuta ‘online’ prodaje.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Želimo svima omogućiti da osjete navijačku atmosferu, neka to bude nezaboravan dan za sve ljubitelje nogometa u Slavoniji – dodao je još predsjednik HNS-a Marijan Kustić, navode na njihovoj mrežnoj stranici, stranici Saveza.

Dakle, HNS i Grad će organizirati ‘fan zonu’ uoči utakmice Hrvatska-Turska, a u sastavu koje će niti omogućeno i javno gledanje. Sve to događa se 12. listopada, za dva dana, kada Hrvatska na Opusu protiv Turske igra utakmicu kvalifikacija za Euro ’24. Navijačka zona bit će pored stadiona. U okviru zone navijači će moći pronaći brojne sadržaje uoči utakmice, uključujući ulični nogomet, sportske preglede…, a onda i na velikom ekranu pratiti utakmicu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Osijek i Slavonija uvijek su punog srca dočekivali hrvatsku reprezentaciju, a razumljivo je da je sada gotovo svaki stanovnik ove regije poželio gledati prvu utakmicu Vatrenih na našem novom stadionu. – kazao je gradonačelnik Osijek Ivan Radić izražavajući žal što je za ovakve prilike stadion ‘tankog kapaciteta’.

Foto: