4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Još malo pa nestalo’! Policiji ostale dvije peći! Ide zima, cijena sitnica…

1 min read
- Kupuje se po načelu „viđeno-kupljeno“ te se naknadne reklamacije u pogledu kvalitete i ispravnosti neće uvažiti - dodaju iz policije.

– Policijska uprava požeško-slavonska je dana 28. lipnja 2022. održala javnu prodaju napuštenih i pronađenih stvari… – objavila je policija.

Pisali smo o tome. Što je sve bilo na dipoziciji. A nakon što su spomenutog dana prodani pronađeni bicikli, skuteri, mopedi, trimeri i nekoliko kalijevih peći- kamina, dvije kalijeve peći nisu prodane.

– …pozivamo zainteresirane građane da ih mogu pogledati i kupiti po cijeni od 27,00 eura po komadu – javljeno je jučer iz policije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Inače, navedene kalijeve peći se nalaze u prostoriji Policijske postaje Pleternica, Vinogradska 5, 34310 Pleternica.

– Kupuje se po načelu „viđeno-kupljeno“ te se naknadne reklamacije u pogledu kvalitete i ispravnosti neće uvažiti – dodaju iz policije.

Zaključno, za kupljene kamine uplata se vrši u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj. A novac ide u Državni proračun, razumije se.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U kakvom su stanju peći, najbolje je vidjeti. Jer, pretpostavka da su ostale neprodane jer nešto s njima ne valja, možda i nije valjana.

Foto: Pixabay (ilustracija)