21. veljače 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Želite li biti ‘tajni gledatelj’? Filmska Runda će vas smjestiti u Uraniji na posebna mjesta…

2 min read
Nakon manifestacije, održat će se druženje na kojemu će se okupiti svi tajni gledatelji te će zajedno s organizatorima raspravljati o dobivenim rezultatima.

– Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja! – javljeno je danas iz organizacije događaja, ususret projekcijama u Uraniji, a gdje se za koji dan ista održava, za što im je potrebno nekoliko osoba ‘od tajnog zadatka’.

– Revija hrvatskog kratkog filma Filmska RUNDA, za svoje osmo izdanje koje će se održati 20. i 21. listopada 2023. u osječkom kinu Urania, u potrazi je za tajnim gledateljima! Ideja je na poseban način angažirati publiku i dobiti dragocjene informacije o tome kako publika vidi RUNDU – dodaju i pojašnjavaju što je sve potrebno činiti…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku. Osnovna je stvar da se ni sa čim ne ističe pa će prijava biti anonimna kao i sve informacije koje tajni gledatelj iznese.

– Od tajnog gledatelja očekuje se da prouči zadane elemente koje će analizirati prije nego što dođe na Filmsku RUNDU.

– U središtu je doživljaj osobe koja, prema unaprijed zadanim kriterijima, objektivno odgovara na pitanja o programu, logistici, promociji i atmosferi same revije. Nakon manifestacije, održat će se druženje na kojemu će se okupiti svi tajni gledatelji te će zajedno s organizatorima raspravljati o dobivenim rezultatima.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Filmska RUNDA će pomoću rezultata oblikovati buduće programe i unaprijedit dosadašnji pristup publici. Poziv je dio aktivnosti vezan uz angažman publike, uz selektiranje programa i nagradu publike. To je poziv na dijalog i razumijevanje, zajedničku analizu stanja i istraživanje. Bitno je saznati sve što je potrebno za bolje razumijevanje publike i podizanje kvalitete sadržaja za buduće zajedničke pothvate.

– Prijave su otvorene do 16. listopada 2023. Ispunite obrazac pričekajte daljnje upute i postanite naš tajni gledatelj! – zaključuju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

A obrazac je moguće pronaći na njihovim kanalima komunikacije. Nije tajan.

Foto: OsijekExpress.com & Pixabay (ilustracija)