17. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO U Kneževim Vinogradima otvoren prvi nogometni teren s umjetnom travom u Baranji

2 min read
Zamjenik župana Josip Miletić čestitao je načelniku Kramariću i suradnicima na do sada učinjenom za poboljšanje sportske infrastrukture u Kneževim Vinogradima, a HNS-u na potpori i posjeti.

U sklopu Sportsko-rekreacijskog centra Kneževi Vinogradi danas (13. listopada 2023. godine) svečano je otvoren nogometni teren s umjetnom travom, što je ujedno prvo igralište s takvom podlogom u Baranji. Investicija je vrijedna više od 800.000,00 kuna, a sredstva je dijelom osigurala Općina Kneževi Vinogradi iz svog proračuna, no 700.000.00 kuna iznosi donacija Hrvatskog nogometnog saveza. Igralište dimenzija 60 x 30 metara namijenjeno je članovim sportskih udruga, osobito polaznicima Škole nogometa NK Borac, kojih je više od 120.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Uz općinskog načelnika Vedrana Kramarića i ostale predstavnike Općine i naselja Kneževi Vinogradi te mjesnog nogometnog kluba, svečanosti su nazočili predsjednik HNS-a Marijan Kustić, zamjenik župana Osječko-baranjske županije Josip Miletić i drugi uzvanici.

– Općina Kneževi Vinogradi uložila je u proteklih nekoliko godina više od 5 milijuna kuna u razvoj sportske infrastrukture te je ova investicija logičan nastavak nadograđivanja naše trenutne sportske infrastrukture i ponude. Projekt je za nas izuzetno značajan, osobito jer je namijenjen za djecu koja će biti isključivi korisnici ovih sportskih terena i sadržaja. Mi smo općina koja ulaže u sportsku infrastrukturu, a drago mi je da je to prepoznao i HNS te je odlučio ovako nam pomoći – rekao je načelnik Vedran Kramarić te još jednom zahvalio HNS-u na potpori u realizaciji projekta.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Zamjenik župana Josip Miletić čestitao je načelniku Kramariću i suradnicima na do sada učinjenom za poboljšanje sportske infrastrukture u Kneževim Vinogradima, a HNS-u na potpori i posjeti.

– Prekrasno je vidjeti djecu na novoizgrađenom sportskom terenu, a ovom povodom želim pohvaliti dobro partnerstvo Osječko-baranjske županije i Općine Kneževi Vinogradi na brojnim zajedničkim projektima. Osječko-baranjska županija je 2024. godine Europska regija sporta te smo i ove godine sudjelovali u sufinanciranju sportske infrastrukture, a to ćemo činiti i ubuduće. Važno je poboljšavati i kadar, ali i ono najznačajnije, a to je rad s djecom te tomu dajemo dodatni fokus – kazao je Miletić.

Tekst i foto: OBŽ