18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova promjena regulacije prometa! Bit će teže i za pješake! Od 16. listopada…

2 min read
...od 16. listopada do 17. prosinca 2023. godine...

– Zbog početka radova na izgradnji podzemne kabelske tramvajske infrastrukture u Ulici cara Hadrijana i Ulici Matije Gupca u Osijeku, od 16. se listopada do 17. prosinca 2023. na predmetnoj dionici uspostavlja privremena regulacija prometa, sukladno Prometnom elaboratu, Privremena regulacija prometa za vrijeme radova na modernizaciji i izgradnji kabelske tramvajske infrastrukture u gradu Osijeku; etapa 3-Ulica cara Hadrijana – Matije Gupca, broj projekta 58-3/2023, izrađenog od strane trgovačkog društva RENCON d.o.o., Osijek – javljaju priopćenjem iz GPP-a i dodaju kako će to izlgedati…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– S tim u svezi, od 16. listopada do 17. prosinca 2023. godine:

  • Pješački promet na južnom nogostupu u Ulici cara Hadrijana na dionici od pješačkog prijelaza kod remize (Četverolist) do Ulice kralja P. Svačića odvijat će se otežano u zoni radnih jama za bušenje prema postavljenoj privremenoj regulaciji prometa.
  • na dionici Ulice cara Hadrijana od Ulice kralja Petra Svačića do Ulice J. Huttlera, Trga bana J. Jelačića do Prolaza Snježne Gospe u zaštitnom pojasu nerazvrstane ceste u zoni radnih jama za bušenje, te zbog zadržavanja radnih strojeva na kolniku ceste u zoni radova, cestovni promet će se odvijati otežano prema postavljenoj privremenoj regulaciji prometa.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

  • na dionici Ulice Matije Gupca od Prolaza Snježne Gospe do Banove ulice promet će se privremeno i povremeno u zoni izvođenja radova (radnih jama za bušenje u kolniku ceste) odvijati otežano uz postavljenu privremenu regulaciju – zaključuje se u priopćenju.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)