27. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osječki vatrogasci spašavali živote u prometu! Izvlačili osobu iz kanala, još jednu iz vozila na obilaznici…

3 min read
Šest prometnih nesreća dogodilo se na području Osijeka, tri na području Belišća, te po jedna na području Baranje, Našica i Donjeg Miholjca.

UPDATE, 15.10.’23. u 11:15 sati – Na području Postaje prometne policije Osijek jutros oko 4,20 sati na cesti D2 južnoj obilaznici Osijeka dogodila se prometna nesreća između osobnog i teretnog automobila – javila je policija oko 11 sati, dodajući…

– Do prometne nesreće došlo je na način da se 31-godišnjak kretao osobnim automobilom kolnikom državne ceste D2 iz smjera istoka u smjeru zapada te se vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake već je prešao na prometnu traku za promet vozila iz suprotnog smjera uslijed čega je udario u teretni automobil s kojim je upravljao 50-godišnjak. Teretnom automobilu bilo je pridodano priključno vozilo gdje su se na tovarnoj platformi nalazila vozila.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Tridesetjednogodišnji vozač osobnog automobila prevezen je u Klinički bolnički centar Osijek gdje mu je pružena liječnička pomoć te su mu konstatirane teške tjelesne ozlijede.

– Na mjestu događaja zbog izvlačenja vozača iz osobnog automobila izašli su djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Očevid na mjestu događaja prometne nesreće obavili su policijski službenici Postaje prometne policije Osijek te je od 4,25 sati državna cesta D2 zatvorena za sav promet koji se odvija obilaznim pravcima. 

— — — — — — — — – — — — — — — –

UPDATE, 15.10.’23. u 9:50 sati – Nedaleko od HEP-a, na samom kraju Osijeka, jutros u 4:20 došlo je do teške prometne nesreće, sudara osobnog automobila i kamiona. Vozač osobnog vozila, neslužbeno doznajemo, teško je ozlijeđen i prevezen u KBC Osijek.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Zbog prometne nesreće zatvorena je cesta. Cesta DC-2 zatvorena za sav promet zbog teže prometne nesreće promet preusmjerava policija – stoji na mrežnim stranicama HAK-a, a riječ je o južnoj obilaznici Osijeka, istočnom izlazu.

Dojava policiji stigla je u 4:20 jutros, a 15 minuta poslije toga cesta je već bila zatvorena za sav promet. Riječ je, kako smo napisali, o sudaru osobnog automobila i kamiona, u što su bili na intervenciji uključeni i osječki vatrogasci, pripadnici JVP Osijek, u izvlačenju osobe.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Neslužbeno doznajemo i kako je riječ o ozlijeđenoj muškoj osobi ’92. godište.

Cesta je u 9:50 i dalje bila zatvorena, potvrđeno nam je u PU osječko-baranjskoj. Očevid je, dodaju, završen, ali radi se na uklanjanju teretnog vozila.

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

U zadnja 24 sata na području Osječko-baranjske županije evidentirano je 12 prometnih nesreća s materijalnom štetom, ali i ozlijeđeno je 8 osoba – javio je jutros Županijski Centar 112 Osječko-baranjske županije za događanja u prometu u zadnja 24 sata, kao i da su vatrogasci na cestama spašavali živote…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Vatrogasci Osijeka, a tu se misli na Javnu vatrogasnu postrojbi, imali su intervenciju izvlačenja osobe iz kanala nakon prevrtanja vozila kod Antunovca, kao i intervenciju izvlačenja osobe iz vozila nakon sudara vozila s kamionom na Južnoj osječkoj obilaznici-istočni izlaz.

Šest prometnih nesreća dogodilo se na području Osijeka, tri na području Belišća, te po jedna na području Baranje, Našica i Donjeg Miholjca.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Uskoro više informacija…