24. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Poginuo je 29-godišnjak iz Osijeka! Umjesto lijevo, obaveznim smjerom, produžio je ravno…

2 min read
- Vozač je preminuo na mjestu događaja.

Rano jutros javljeno je o pogibiji muške osobe u prometnoj nesreći nedaleko od Vinkovaca, kao i da je očevid u tijeku. Policija sada, po dovršenom očevidu, javlja kako je poginuo 29-godišnjak iz Osijeka.

– Očevidom prometne nesreće utvrđeno je kako je 24. listopada oko 3,30 sati 29-godišnjak iz Osijeka upravljao osobnim automobilom osječkih registracijskih oznaka krećući se Ulicom Alojzija Stepinca u Vinkovcima u smjeru Ivankova – javlja policija i nastavlja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Dolaskom do zavoja gdje je prometnim znakom izražen obavezan smjer kretanja ulijevo, nastavio je kretanje ravno na nerazvrstanu cestu na kojoj je prometni znak zabrane prometa u oba smjera te uslijed neprilagođene brzine osobinama ceste (zavoj i završetak asfalta) sletio na zelenu površinu i udario u ormar električnih vodova i zidani objekt, vlasništvo Hrvatske elektroprivrede.

– Vozač je preminuo na mjestu događaja.

– Po nalogu zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad tijelom preminulog vozača obavit će se obdukcija u NMB „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– O prometnoj nesreći će se dostavit izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima – zaključuje policija.

Podsjećamo, rano jutros je javljeno…

– Jutros u 4,24 policijski službenici Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave vukovarsko-srijemske zaprimili su dojavu o prometnoj nesreći na nerazvrstanoj cesti na izlazu iz Vinkovaca prema Ivankovu u kojoj je smrtno stradao vozač osobnog automobila. Na mjesto događaja izašli su policijski službenici te djelatnici hitne medicinske pomoći i JVP Vinkovci. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima.

Foto: PU VSŽ (screenshot)