18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Hrvatske ceste zatvaraju Trpimirovu u Osijeku na tri dana u radnom vremenu!

1 min read
Bude li loše vrijeme, radovi se odgađaju, naravno.

Hrvatske ceste izvijestile su javnost o zatvaranju za promet DC518, odnosno dijela te ceste u Ulici kneza Trpimira u Osijeku, od raskrižja s Vukovarskom cestom do raskrižja s Europskom Avenijom, odnosno Ulicom cara Hadrijana. Bit će taj dio zatvoren za sav promet zbog radova na održavanju kolnika. Naime, Cesting će kao izvođač asfaltirati taj dio ulice kroz tri dana u radnom vremenu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radovi će se obavljati u dvije faze, navode. Prvo će se asfaltirati kolnik u Trpimirovoj, od Vukovarske do Ulice prolaz J. Knifera, a u drugoj fazi od Prolaza do Avenije i Hadrijanove. Sve će trajati od sutra, od 26. listopada do 28. listopada, odnosno do subote. Trpimirova će se zatvarati od 5 do 17 sati, stoji u najavi.

Preusmjerenje prometa u prvoj fazi bit će iz smjera juga – Trpimirova-Vukovarska-Svačićeva-Hadrijanova, iz smjera sjevera – Trpimirova-Kniferova-Istarska-Vukovarska… U drugoj fazi preusmjeravanje s juga je – Trpimirova-Kniferova-Istarska-Avenija, iz smjera sjevera – Hadrijanova-Svačićeva-Vukovarska-Trpimirova…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Bude li loše vrijeme, radovi se odgađaju, naravno.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)