14. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Njemačkoj kupio hrvatsku osobnu iskaznicu! Uhvaćen u Slavoniji! Sakrio ju u prtljagu…

1 min read
- Takvom krivotvorenom osobnom iskaznicom se namjeravao koristiti kao originalnom radi zapošljavanja i rada na području Njemačke.

– Na graničnom prijelazu Stara Gradiška, na ulazu u Republiku Hrvatsku, dana 25. listopada, oko 1.30 sati, policijski i carinski službenici su kontrolirali osobni automobil (nacionalnih registracijskih oznaka Bosne i Hercegovine), kojim je upravljao 26-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine – javlja policija i dodaje…

– Prilikom pregleda prtljage, kod 26-godišnjaka je pronađena osobna iskaznica Republike Hrvatske te je izražena sumnja da je krivotvorena.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Daljnjim radom i provjerama policijskih službenika potvrđeno je da se radi o krivotvorenoj osobnoj iskaznici, koju je osumnjičeni nabavio u Saveznoj Republici Njemačkoj od nepoznate osobe za određeni novčani iznos.

– Takvom krivotvorenom osobnom iskaznicom se namjeravao koristiti kao originalnom radi zapošljavanja i rada na području Njemačke.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici protiv 26-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenja isprave – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)