19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Jugović, Jugović & Jugović… Hat-trick za Osijek i ‘ZZ-a’! Trebalo mu jedno poluvrijeme…

2 min read
Rasplet se dogodio u 86. minuti. Ponovno Jugović - za 2-0. I opet u 94. minuti realiziravši 11-erac za Osijek, za 3-0. Tu negdje, u toj 'gužvi' golova, zabio je je i 'počasni' za Istru Filet u 97. minuti.

Osijek i ‘ZZ’ upisali su drugu pobjedu u nizu. Na Pampasu je ‘stradala’ Istra. U 13. kolu Prve HNL slavili su s 3-1, a sva tr i gola Osijeka zabio je Jugović. Ušao je strijelac u igru u drugom poluvremenu i nanizao 3 gola od 47. do 94. minute. Posljednja dva bila su u samom finalu susreta, u 86. i 94. minuti. Poslije Hajduka svladana je i Istra i ‘ZZ’ je sisnoć stigao do 3. pozicije na ljestvici. O.K., nije čvrsta, ne s dvije utakmice više od sljedećeg, ali ljepše izgleda.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Osijek je dominirao od početka utakmice, ali konkretno se ništa nije izrodilo iz posjeda, ne pred gustom i jakom obranom Istrana. Nije bilo pogrešaka u zadnjem redu gostiju, domaćin se prilično mučio tražeći ‘rupu’. Tek su tako iz ‘slobodnjaka’ zaprijetili ozbiljnije u prvom dijelu. A onda se u nastavku i taj segment promijenio, Osijek poveo nakon prekida i utakmica ‘razvezala’…

Poslije ubačaja iz kuta loptu je dočekao Jugović i glavom ‘spremio’ u gol za 1-0. 20-ak minuta Osijek poslije je pogodio vratnicu, odnosno Omerović, da bi minutu poslije ponište bio gol Duartea. Uslijed zviždanja iz publike gostujući igrači su stali misleći da se čula sudačka zviždaljka. Osijek je zabio, ali je sudac rekao – ‘jok’.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Rasplet se dogodio u 86. minuti. Ponovno Jugović – za 2-0. I opet u 94. minuti realiziravši 11-erac za Osijek, za 3-0. Tu negdje, u toj ‘gužvi’ golova, zabio je je i ‘počasni’ za Istru Filet u 97. minuti.

Što je Jugović rekao nakon utakmice i skandiranja Opus Arene, posebno emitovnog trenutka nakon kojeg je i zaplakao, pročitajte OVDJE.

– Na osječkom stadionu Opus Arena odigrana je nogometna utakmica 13. kola Supersport Hrvatske nogometne lige između NK Osijek i NK Istra 1961. Utakmicu je pratilo 6.928 gledatelja od kojih je 59 gostujućih navijača. Za vrijeme utakmice nije se dogodio ni jedan prekršaj niti kazneno djelo – javljeno je iz Policijske uprave osječko-baranjske.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)