19. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Eventualnu štetu koju je napravila Torcida na stadionu u Osijeku platiti će HNK Hajduk!?

1 min read
...svaka gostujuća momčad preuzima s ulaznicama i odgovornost za svoje navijače koji su preko gostujućeg kluba do ulaznica došli.

Informacija je, da se razumijemo odmah, neslužbena. Ali, dolazi iz odgovarajućeg i mjerodavnog izvora. Eventualnu štetu koju je Torcida napravila, ili nije, na stadionu u Osijeku, platit će, sve su prilike, HNK Hajduk.

Naime, nije NK Osijek prodao ulaznice gostujućim navijačima, već je dostavio ulaznice HNK Hajduk, dostavio je ‘kontigent’ ulaznica za gostujuće navijače, a splitski klub je njima raspolagao, poučili su nas, dodajući da tu više za NK Osijek nije važno je li ih gostujući klub prodavao, dijelio…, da je to njihova stvar. Ali, govori da svaka gostujuća momčad preuzima na taj način i odgovornost za svoje navijače koji su preko gostujućeg kluba do ulaznica došli.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U Osijeku jučer, na utakmici NK Osijek i HNK Hajduk, došlo je do upotrebe pirotehničkih sredstava, svakako i među gostujućim navijačima, a gostujući navijači su, doznaje se i kroz društvene mreže i ondje podijeljene fotografije, na ostakljenom prostoru ispisali i grafite na Opus Areni, odnosno ime navijačke skupine. Kolika je šteta nastala, je li nastala, o tome će tek odlučivati NK Osijek, ali neslužbeno doznajemo da za svaku eventualnu štetu faktura ide u gostujući klub.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)