1. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Gospođa i gospodin Drambaiev’!? Oleksandr i Oleksandra se pohvalili ‘prstenjem za vječnost’!

1 min read
Doznajemo da je Drambaiev samozatajan, vrijedan na treningu, marljiv, potreban u svlačionici i igri, ali nitko od 'klupskih kravata' koje smo kontaktirali nema saznanja o novostima u njegovom privatnom životu.

Oleksandr i Oleksandra, branič Osijeka i već neko vrijeme jedna od najljepših novih Osječanki, su postali, čini se, gospodin i gospođa Drambaiev. Zapravo, on je Drambaiev, ona Bulka, ali su se osječki igrač iz Ukrajine i ukrajinski model, sada ljepotica iz Grada na Dravi, pohvalili ‘prstenjem za vječnost’ na društvenoj mreži Instagram.

– Malo više od godinu dana kasnije. Nema rodbine, nema gostiju, nema doma u blizini. Bez svečane haljine/odijela i bez promjene prezimena. Rođaci bi nas ‘ubili’… stoji u njihovoj zajedničkoj objavi na Instagramu, a u kojoj su još dodali kako će njihove obitelji, zacijelo, opet posljednje doznati nove vijesti.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Da! nosimo s lijeve strane! – dodali su u objavi, ukazujući na prstenje.

A što prstenje i njihovi osmjesi znače? Ljubav svakako! No, je li riječ o vjenčanju, godišnjici braka, zarukama…? Vjerujte, osim suigrača, kojima je valjda rekao, u klubu drugi nemaju pojma. Doznajemo da je Drambaiev samozatajan, vrijedan na treningu, marljiv, potreban u svlačionici i igri, ali nitko od ‘klupskih kravata’ koje smo kontaktirali nema saznanja o novostima u njegovom privatnom životu.

Foto: NK Osijek (screenshot)


Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other