19. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Gostujući navijači jučer u Osijek stigli s 27 kombija i 90 osobnih automobila!

1 min read
- Policijska uprava osječko-baranjska je uz koordinaciju s Ravnateljstvom policije putem uspostavljenog Stožera za osiguranje utakmica visokog rizika organizirano provela prihvat 27 kombi vozila i 90 osobnih automobila s gostujućim navijačima, kao i njihov povratak.

– Jučer, 8. studenog s početkom u 17,02 sati na stadionu Opus Arena u Osijeku odigrana je ranije odgođena nogometna utakmica 3. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između NK Osijek i HNK Hajduk koju je s tribina pratilo 11.105 gledatelja, od kojih 603 navijača gostujuće momčadi – javlja danas policija svoj ‘rezime’ i dodaje…

– Policijska uprava osječko-baranjska je uz koordinaciju s Ravnateljstvom policije putem uspostavljenog Stožera za osiguranje utakmica visokog rizika organizirano provela prihvat 27 kombi vozila i 90 osobnih automobila s gostujućim navijačima, kao i njihov povratak.

– Javno okupljanje proteklo je bez većih incidenata. U vezi protupravnih ponašanja tijekom održavanja javnog okupljanja policija nastavlja kriminalističko istraživanje.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Također, za vrijeme odigravanja utakmice jedna osoba je uhićena zbog činjenja prekršaja iz čl. 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

– U provedbi mjera osiguranja sudjelovali su, uz veći angažman, svi rodovi policije – posebice postrojbe Jedinice specijalne i interventne policije te temeljne i prometne policije.

– Utakmica je završila u 18:57 sati, nakon čega je uslijedio razilazak posjetitelja i preprata gostujućih navijača koja je protekla bez postupanja policijskih službenika – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)