6. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Otkazano: Ništa od ‘Modnog buvljaka’! Zakazano novo druženje…

1 min read

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)

Poučeni problemom ekstremnih vremenskih situacija, a u skladu i s ranijom ‘disclamer’ najavom mogućeg otkazivanja događaja zbog lošeg vremena, iz osječke Tržnice ususret svakom događaju na otvorenom gledaju i u prognozu i u nebo, uslijed čega je odlučeno da od ‘Modnog buvljaka’ ovaj puta neće biti ništa, Otkazan je, javljaju na društvenim mrežama i zakazuju novi termin.

– Obzirom na najavljene loše vremenske uvjete ˇbuvljak“ se odgađa za slijedeći mjesec. Ovaj mjesec nas je kiša spriječila da se družimo. Vidimo se u mjesecu prosincu i nadamo se dobroj vremenskoj prognozi! – objavili su iz Tržnice na Facebooku, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju na kontakt telefon 031/213-332 Služba za komercijalne poslove i naplatu ili putem e-pošte: gabriela@trznica.hr – zaključili su.

‘Modni buvljak’ se trebao održati sutra, u subotu, a što je vrlo posjećen događaj i prilike brojnima da pronađu kakav zanimljiv odjevni predmet ili zarade koji euro, ali vremenska prognoza je to osujetila.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)

Facebook Comments