30. studenoga 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Prelijepa Stephanie Grasset posjetila Osijek! Francuski model na pješačkom mostu…

2 min read
Iako u Parizu radi za velike modne brendove i dizajnere kao što su Pinko, Elisabetta Franchi, Calvin Klein, Anne Kervall, Tony Ward..., o čemu je lane pisao i Glas Podravine, Stephanie Grasset dinamičan i užurban život francuske prijetolnice voli zamijeniti s par dana odmora u Hrvatskoj.
Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Instagram (screenshot)

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Instagram (screenshot)

Po majci jest Podravka, ‘naše gore list’, doima se i da svake godine navrati do Hrvatske, maminog Virja i Đurđevca, ali francuski priznati i traženi model, prelijepa Stephanie Grasset, sudeći prema fotografijama dostupnim na Instagramu, kada i navrati do Hrvatske, uz rodni kraj na ‘njezinoj mapi’ najčešći su Zagreb i jadranske destinacije. Pa ipak, stigla je i u Osijek, jer – očito se ima što vidjeti.

Fotografije na Instagramu svjedoče šetnji uz Dravu, obveznu ‘fotku’ na pješačkom mostu, ali ‘storyji’ IG-a otkrivaju i gdje je našla dobru gastronomsku ponudu, da je skočila do ZOO vrta…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Iako u Parizu radi za velike modne brendove i dizajnere kao što su Pinko, Elisabetta Franchi, Calvin Klein, Anne Kervall, Tony Ward…, o čemu je lane pisao i Glas Podravine, Stephanie Grasset dinamičan i užurban život francuske prijetolnice voli zamijeniti s par dana odmora u Hrvatskoj. Ovdje joj živi baka, a iako je rođena u Francuskoj, prve godine života provela je kod nas.

– Iz tih dana uvijek se sjećam kokoši koje slobodno hodaju bakinim dvorištem i drugih domaćih životinja koje u Parizu djeca danas nemaju gdje ni vidjeti, a kamoli dodirnuti. Volim Pariz, živim u samom centru, 10 minuta od Elizejskih poljana, ali u Virje se vrlo rado vraćam… – kazala je prošle godine za Glas Podravine Stephanie Grasset, dodajući kako joj je Hrvatska prošle godine jako nedostajala.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Zašto je bila u Osijeku? Nemamo pojma! Ali, lijepo je znati da smo odgovarajuća destinacija za posjet, makar kratkotrajan.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Instagram (screenshot)


Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other