21. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Slavonac ‘naišao’ do policijske postaje ‘reći im mišljenje’, prethodno ‘skupio hrabrost i pamet’…

2 min read
A i još se jedno remećenje javnog reda i mira dogodilo na području iste Policijske uprave u Slavoniji, noćas, gdje je 41-godišnjak napao 18-godišnjaka, potom verbalno i policiju.

‘Majstor’ je, čini se, baš ‘naletio’ do ulaza u policijsku postaju da bi rekao ‘što misli’. Samo, čini se, nije mjesto za ‘izražavanje mišljenja’ loše odabrano, već je loše ‘mišljenje’. A i još se jedno remećenje javnog reda i mira dogodilo na području iste Policijske uprave u Slavoniji, noćas, gdje je 41-godišnjak napao 18-godišnjaka, potom verbalno i policiju.

– U subotu 11. studenoga 2023. oko 21.25 sati u Požegi u Ulici Hrvatskih branitelja, na ulazu u policijsku postaju, 59-godišnjak je omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. Ispitivanjem alkoholiziranosti kod 59-godišnjaka je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu i on je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – javlja policija o prvom slučaju, dodaje i drugi…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U nedjelju 12. studenoga 2023. oko 2.50 sati u Požegi u Ulici Matice Hrvatske, 41-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) bez ikakvog povoda tjelesno napao 18-godišnjaka, a prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike nakon čega im je dragovoljno predao manju količinu marihuane – nastavlja policija i zaključuje…

– 41-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Foto: Pixabay (ilustracija)