1. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Mlada Slavonka (18) udarila u vlak! Metal, nosač, ‘hauba’, znak… ‘kuršlus’, ali ozljede, srećom, lake!

1 min read
- Mlada, 18-godišnja vozačica se na tom prijelazu ceste preko željezničke pruge nije uvjerila da ga može prijeći na siguran način u trenutku kada je prugom naišao vlak.

– Prometna nesreća u kojoj su dvije osobe lako ozlijeđene, vozačica i suvozačica u osobnom automobilu, se dogodila u petak u 19,25 sati u Podravskoj ulici u Virovitici… – javlja policija, a u nastavku postaje naprosto nevjerojatno da su ozljede lake, jer nesreća se dogodila na…

– …na pružnom prijelazu koji nije osiguran uređajima za zatvaranje prometa niti uređajima za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka, odnosno uređaji su postavljeni ali još nisu u funkciji.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Mlada, 18-godišnja vozačica se na tom prijelazu ceste preko željezničke pruge nije uvjerila da ga može prijeći na siguran način u trenutku kada je prugom naišao vlak.

– Od udara osobnog automobila u lokomotivu osobni automobil je odbačen u stranu pri čemu je udario u nosač prometnog znaka koji je oštetio, a metalni nosač prometnog znaka je zajedno sa poklopcem motora vozila udario u metalno kućište uređaja za zatvaranje prometa koji je oštećen – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other