29. studenoga 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Teturav hod, zadah… Po zgradi vikala “Dajte mi za popiti”, policiji “Nabijem vas na k****…”

1 min read
Po dolasku policijskih službenika, iste je počela vrijeđati i omalovažavati riječima: "Šta vi hoćete, nabijem vas na k****, majmuni jedni" i slično - navodi se u presudi koju prenosi Danica.hr.
Foto: Pixabay (ilustracija)

Foto: Pixabay (ilustracija)

Slavonka je uhićena i nepravomoćno presuđena. Pijanu ‘k’o letvu’ našli su ju policajci kada je vikala po stambenoj zgradi, a potom i njih vrijeđala kada su došli na intervenciju, izvještava portal Danica.hr. Bilo je to, kaže presuda, u listopadu, nedavno, oko 18:30 sati u Slavonskom Brodu.

– (xyz) je narušavala javni red i mir na način da je u vidno alkoholiziranom stanju (teturav hod, zadah po alkoholnim parama) unutar hodnika stambene zgrade vikala i galamila: “Dajte mi nešto za popiti” i slično. Pritom je udarala rukama po ulaznim vratima stambene zgrade. Po dolasku policijskih službenika, iste je počela vrijeđati i omalovažavati riječima: “Šta vi hoćete, nabijem vas na k****, majmuni jedni” i slično – navodi se u presudi koju prenosi Danica.hr.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Odmah je uhićena, u pritvoru provela dva dana, a naposljetku kažnjena sa 100 eura za ‘epizodu’ u zgradi i 300 eura za vrijeđanje policijskih službenika. A tu su i troškovi od 40 eura. Od svega toga, na ime pritvora, oduzima se 80 eura. I odlično je prošla, dodaju s portala, jer kazne su za ova dva slučaja zapriječene i do 2.000, odnosno 4.000 eura, a sutkinja se smilovala. Presuda je nepravomoćna.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments