29. studenoga 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pampas je rasprodan u 8 minuta, maksimirski smanjeni kapacitet nije već 8 dana…

1 min read
Dakle, istočna tribina Maksimira nije u funkciji, još dio mjesta mora ostati prazan sukladno kazni UEFA-e. HNS će u suradnji sa školama i školama nogometa, piše Jutarnji, dovesti djecu.
Foto: OsijekExpress.com

Foto: OsijekExpress.com

Karte za utakmicu Hrvatske i Turske u Osijeku prodane su u 8 minuta. Sve ono što je završilo u slobodnoj prodaji od kapaciteta Opus Arene nakon ‘zaštićene prodaje’ ulaznica u ‘programu lojalnosti’. Nestalo je u 8 minuta. Što se tiče utakmice Hrvatske i Armenije, odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za Euro, njih ‘online’ još ima. Čak i 8 dana nakon puštanja u prodaju.

Utakmica se igra 21. studenog, ulaznica za sjevernu tribinu još ima. Zašto je tomu tako? Igra se završna utakmica, kapacitet je smanjen, a opet – karata ima. Jutarnji list i Sportske vjeruju da Maksimir nije ‘kulisa za Instagram’ za razliku od Opus Arene, da vremenske prilike taj dan možda neće ni biti vrhunske, a zagrebački stadion nije natkrovljen.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Dakle, istočna tribina Maksimira nije u funkciji, još dio mjesta mora ostati prazan sukladno kazni UEFA-e. HNS će u suradnji sa školama i školama nogometa, piše Jutarnji, dovesti djecu. Najave su oko 1.500 do 2.000 djece. Prodana su mjesta na zapadnoj tribini dolje i gore, nešto na sjevernoj… i jutarnji zbraja oko 15.000 prodanih ulaznica, s djecom i možda gostujućim navijačima oko 17.000.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)