8. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Orašar! Ostale ulaznice na galeriji! Kreće ‘online’ prodaja za tri izvedbe! Ham: “Čekam potvrdu još termina”

1 min read
'Božićni zov' Orašara gotovo je rasprodao sve izvedbe, osim tri i osim galerije. Ovako napamet - otišlo je više od 3.000 ulaznica do sada!

‘Luda je kuća’ u centru Osijeka. Balet Čajkovskog prodaje se bolje od benzina pred poskupljenje, bolje od ulaznica za utakmicu Hrvatske i Armenije u Zagrebu, skoro brzo kao za Hrvatska-Turska u Osijeku. ‘Božićni zov’ Orašara gotovo je rasprodao sve izvedbe, osim tri i osim galerije. Ovako napamet – otišlo je više od 3.000 ulaznica do sada!

Ulaznice za Orašara još su samo ostale na galeriji. Da se razumijemo, u uvjetima kada se više ne može birati – i to su sjajna mjesta, a napokon, galerija HNK-a u Osijeku pruža odličan pogled na pozornicu, osim možda rubnih mjesta na bokovima. Pa ipak, na galeriji gotovo da ‘vrijede mrvicu labavija pravila’, sukladno čemu se nerijetko brojni i ustanu kako bi bolje vidjeli.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Prije oko sat vremena HNK u Osijeku objavio je kako su preostala još samo mjesta na galeriji. Ali i ona ne sva, a za nemali broj izvedbi planetarno popularnog baleta Orašar. K tome, objavili su i da je počela ‘online’ prodaja ulaznica za tri izvedbe, za što poveznice možete, ako još stignete, potražiti na Facebook stranici HNK-a u Osijeku.

A javio se za OsijekExpress.com telefonski i intendant osječkog HNK-a Vladimir Ham, koji kaže kako se nada da bi do konca današnjeg dana mogao najaviti nove termine izvedbe baleta u gustom rasporedu. Uglavnom ‘nutcrackermania’ ide dalje.

Foto: HNK Osijek (screenshot)