17. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Umjesto da stane, dodao gas! Policija za njim! Kada su ga zaustavili, počeo bježati pješke…

1 min read
- Policijski službenici su ga ubrzo zaustavili, ali kako se potom vozač pokušao udaljiti pješice, nad njim su uporabljena sredstva prisile te je priveden u policijsku postaju.

– U četvrtak 9. studenog u 22.10 sati u Vukovaru, policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske su prilikom obavljanja poslova na suzbijanju zlouporaba droga pokušali svjetlosnom signalizacijom zaustaviti osobni automobil vukovarskih registracijskih oznaka,  no, on se udaljio velikom brzinom – javlja policija i navodi kako se ‘klupko rasplelo’…

– Policijski službenici su ga ubrzo zaustavili, ali kako se potom vozač pokušao udaljiti pješice, nad njim su uporabljena sredstva prisile te je priveden u policijsku postaju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Utvrđeno je kako se radi o 27-godišnjem hrvatskom državljaninu, a naknadno i tijekom policijskog postupanja na adresi gdje 27-godišnjak boravi, pronašli i privremeno oduzeli ukupno 157,1 gram marihuane, jednu ručno motanu cigaretu tzv. „joint“ koji sadrži opojnu drogu marihuanu ukupne težine 1,2 grama i jednu digitalnu vagu.

– Također, u petak 10. studenog, policijski službenici su temeljem sudskog naloga u Vukovaru obavili pretragu doma i drugih prostorija te osobnog automobila, koje koristi 32-godišnji hrvatski državljanin.

– Pretragama su pronašli i oduzeli 33,5 grama marihuane, sedam sličica natopljenih halucinogenom drogom LSD i jednu digitalnu vagu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Protiv obojice osumnjičenika se dostavlja kaznena prijava za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)