3. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija objavila: Regulacija prometa 18. studenog za Vukovar i ceste uokolo Vukovara

2 min read
- Pozivamo građane koji će 18. studenog pohoditi u Vukovar na strpljenje i poštivanje uputa policijskih službenika na osiguranju - zaključuje policija.

– Radi osiguranja sudionika i posjetitelja iz cijele Hrvatske i inozemstva povodom obilježavanja „Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine“, dana 18. studenog 2023. godine, policijski službenici će uspostaviti privremenu regulaciju prometa – objavila je danas policija, navodeći stavku po stavku izmjene u regulaciji radi boljeg snalaženja…

– U vremenu od 7 do 18 sati za teretna vozila biti će zatvorena državna cesta D-2, na dijelovima kroz grad Vukovar i prigradsko naselje Sotin – nastavlja policija i niže…

– Sva teretna vozila koja dolaze iz smjera Osijeka državnom cestom D-2 i vozila iz smjera Dalja, državnom cestom D-519 bit će preusmjerena u Vukovaru na raskrižju državne ceste D-2 i D-55 u smjeru Vinkovaca.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Vozila koja iz navedenih smjerova prometuju prema Iloku preusmjeravat će se na državnu cestu D-46 prema Tovarniku te na županijsku cestu Ž4173 do Sotina i nadalje državnom cestom D-2 u smjeru Iloka.

– Teretna vozila koja dolaze iz smjera Iloka bit će u Sotinu preusmjeravana na županijsku cestu Ž4173 prema Tovarniku, te dalje na državnu cestu D-46 prema Vinkovcima.

– U Gradu Vukovaru, od 7 do 18 sati za sav promet biti će zatvoreni: dio Ulice Priljevo, od raskrižja s Ulicom Matice hrvatske (prema središtu grada), te Ulica I. Gundulića, Ulica kardinala A. Stepinca, Ulica županijska, Frankopanska, Ulica N. Andrića, Ulica S. Radića, Trg Slavija, te Ulica bana Jelačića u Vukovaru do raskrižja sa županijskom cestom Ž4152 (Ovčara).

– Na mjestima preusmjeravanja prometa bit će postavljena privremena prometna signalizacija.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Napominjemo da će za preusmjeravanje prometa na prilazima Gradu Vukovaru biti uspostavljeni kontrolni punktovi gdje će policijski službenici po potrebi usmjeravati promet i upućivati vozače.

– Pozivamo građane koji će 18. studenog pohoditi u Vukovar na strpljenje i poštivanje uputa policijskih službenika na osiguranju – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other