6. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Jedva punoljetna djevojka nasamarila muškarca: Obećala mu odnos iza trgovine u Samatovcima i ukrala novac…

2 min read
Muškarac je pristao na ponudu, otišao iza trgovine i počeo se skidati. Stigla je i treća osoba, suradnik... Djevojka je u tom trenutku "počela milovati po tijelu muškarca i iskoristila njegovu nepažnju te mu otkopčala torbicu oko pojasa..."

Danas je ona 23-godišnja majka troje djece, a 2018. godine kada je za 500 kuna obećala seksualne usluge iza trgovine u Samatovcima, a potom muškarcu prilikom maženja otkopčala torbicu i ‘maznula’ 27.000 kuna, bila je jedva punoljetna. Dakle, obećala se seks iza trgovine, a potom, kaže presuda, ukrala torbicu i novac i pobjegla, piše Index.hr.

Muškarac je pristao na ponudu, otišao iza trgovine i počeo se skidati. Stigla je i treća osoba, suradnik… Djevojka je u tom trenutku “počela milovati po tijelu muškarca i iskoristila njegovu nepažnju te mu otkopčala torbicu oko pojasa i iz iste izvadila novčanik u kojem je bilo 27.000. kuna”, stoji u presudi, koju prenosi i o njoj piše Index.hr.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U istoj stoji nadalje kako je djevojka novčanik dodala suradniku. On je vrlo brzo uhvaćen i strpan u istražni zatvor, da bi policija za neko vrijeme pronašla i djevojku, držeći ju u istražnom zatvoru sve do početka suđenja zbog opasnosti od bijega. Osuđena je naposljetku na uvjetnu kaznu zatvora od jedne godine, s rokom kušnje od četiri godine.

Pomoglo joj je niz olakotnih okolnosti, od priznanja kaznenog djela, do kajanja i nezaposlenosti… Rekla je da joj financijski pomaže baka, a da joj je Centar za socijalni sud oduzeo djecu jer je završila u istražnom zatvoru. Nema primanja i neće morati platiti troškove suđenja, ali muškarcu mora vratiti njegove novce, sada 3,583,52 eura.

Foto: Pixabay (ilustracija)