24. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Portanova očekuje gužve u petak: Nismo krivi za zastoje, problem je izvan parkinga… Pozvali su policiju…

1 min read
„Prometna policija je obaviještena o mogućim gužvama i pozvana da izađe na teren i pomogne u reguliranju prometa.“ - zaključuje se u priopćenju.
portanova google

– U subotu 18. i nedjelju 19. studenog trgovine u Portanovi neće raditi pa će petak zasigurno biti dan kada se može očekivati i veća gužva na prilazima ovom trgovačkom centru. Iz Portanove mole za strpljenje u takvim situacijama. Broj posjetitelja tijekom blagdana u trgovačkim centrima višestruko je veći negoli je to uobičajeno, a iznimka nije ni Portanova – javljaju se priopćenjem iz osječkog trgovačkog centra, svjesni da se na izlazu stvaraju velike gužve.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Sve to izaziva i probleme u prometu koji će i ove godine biti izraženi obzirom na radove na brojnim prometnicama u gradu. Međutim, iz Portanove ističu da problem ne nastaje kod njih na parkingu već na križanju prilazne ceste i obilaznice te na obližnjem kružnom toku, odnosno cestama van Portanove koji se „zaštopaju“ i jednostavno nema protoka ili je promet jeko usporen – tvrde iz Portanove i dodaju…

– Iako je Portanova osigurala dodatno osoblje na svom prostoru, nad ovim cestama nemaju ingerenciju u smislu bilo kakvog reguliranja prometa te poručuju: „Prometna policija je obaviještena o mogućim gužvama i pozvana da izađe na teren i pomogne u reguliranju prometa.“ – zaključuje se u priopćenju.

Foto: Google Street View (screenshot)