8. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Udaše nam našu Teu’: Udaje se osječka i hrvatska glazbenica Aklea Neon!

1 min read
...ona neopterećeno, bez svjetovnih okova, živi sreću... Čestitamo i mi!
aklea neon

Aklea Neon, nekadašnja Brevisica, vrhunska hrvatska i osječka glazbenica, planetarno hvaljena glazbena umjetnica iznimno originalnog izričaja, umjetnica kojoj se ‘naklonio’ i Goran Bare, naša Osječanka brojnima poznata i kako Dorotea Zovko, svojedobna hrvatska predstavnica na Eurosongu sa skladbom ‘Zovi ju mama’, odlučila je, piše na Facebooku i Instagramu, reći – Da!

– Rekla sam da …mom ‘homeslice’ @rokosnaps! Najnježnija, najdublja, najtoplija, najstrpljivija ljubav koju sam osjetila. Ovaj čovjek čini dom najpustolovnijim mjestom za biti. Dakle, ja ću visjeti tamo i učiniti ga najsretnijim što će ikada biti. Jedva čekam da vam otpjevam u uho sve melodije koje ćemo stvarati… Učinimo ovo… – napisala je i na IG-u i FB-u, označivši se na fotografijama iz Egipta.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Osječanki su istog trena krenule silne čestitke na društvenim mrežama, vedre i emotivne želje, iz Osijeka, Hrvatske i inozemstva, šaljivi prijedlozi da joj zasviraju na svadbi… Ali, koliko smo ‘upoznali’ Doroteu kroz glazbu, nastupe i objave, veća je vjerojatnost da samo jednog dana objavi kako su se i vjenčali, negdje u nekom kutku svijeta za kojeg nikada nismo ni čuli. Jer, ona neopterećeno, bez svjetovnih okova, živi sreću…

Foto: Facebook (screenshot)