1. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Socijaldemokratkinje u priopćenju: “Dragi Osječani, očevi, kraljevi, sretan Vam vaš Dan!”

1 min read
- Dragi Osječani, očevi, kraljevi, sretan Vam vaš Dan! Socijaldemokratkinje Osijeka - zaključuje se u potpisu priopćenja.

Foto: Socijaldemokrati Osijek (screenshot, ustupljeno za objavu)

– Gradska organizacija Socijaldemokrata Osijek obilježila je ove godine Međunarodni dan muškaraca. Međunarodni dan muškaraca godišnji je međunarodni događaj koji se slavi 19. studenoga. Inauguriran 1999. godine na Trinidada i Tobagu i od tada se obilježava na svim kontinentim svijeta – stoji u uvodniku priopćenja Socijaldemokrata, u kojem se nastavlja…

– Socijaldemokratkinje Osijeka su svojim sugrađanima poželile sretan Međunarodni dan muškaraca na tržnici Osijek uz prigodni dar.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Ciljevi proslave Međunarodnoga dana muškaraca uključuju fokusiranje na zdravlje muškaraca i dječaka, poboljšavanje rodnih odnosa, promicanje spolne ravnopravnosti, te isticanje pozitivnih muških uzora. Prilika je to za naglašavanje diskriminacije prema muškarcima i dječacima te proslavu njihovih postignuća i doprinosa, posebice za njihove doprinose zajednici, obitelji, braku i skrbi za djecu.

– Dragi Osječani, očevi, kraljevi, sretan Vam vaš Dan! Socijaldemokratkinje Osijeka – zaključuje se u potpisu priopćenja.

Foto: Socijaldemokrati Osijek (screenshot, ustupljeno za objavu)


Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other