29. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Još jedan koji je prošao pokraj blagajne bez plaćanja! Samo, taj je i gurnuo zaposlenicu…

2 min read
Po izlasku iz trgovine zaposlenica ga pokušala zaustaviti, no 20-godišnjak je istu odgurnuo, udario vratima po ruci, udaljivši se u nepoznatom smjeru.

Nije se još ‘ni ohladila’ priča iz Virovitičko-podravske županije, a kada je izvjesni muškarac natrpao košaru ćevapima, vratinom, mineralnom, vinom, pivom i čarapama i otišao do parka, a evo novog slučaja iz Slavonije. Problem za počinitelja tim je veći što je fizički nasrnuo na trgovkinju, a sukladno čemu su kvalifikacije kaznenog djela teže, bez obzira na vrijednost.

– Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom, kojeg su uhitili jučer u 14.40 sati zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Razbojničke krađe – javlja policija i nastavlja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Naime, policija sumnjiči 20-godišnjaka, da je dana 21. studenoga, oko 9 sati, u centru Slavonskog Broda, iz trgovine, otuđio nekoliko prodajnih artikala (vrijednosti par desetaka eura), prošao pored blagajne ne plativši. Po izlasku iz trgovine zaposlenica ga pokušala zaustaviti, no 20-godišnjak je istu odgurnuo, udario vratima po ruci, udaljivši se u nepoznatom smjeru.

– Nadalje je utvrđeno da je 20-godišnjak zajedno sa 23-godišnjakom, dana 5. studenoga, također iz trgovačkog centra u Slavonskom Brodu, otuđio prodajne artikle (vrijednosti nekoliko stotina eura) i prošao pored blagajne ne plativši.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici su osumnjičenog (jučer) uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, dok je protiv 23-godišnjaka prethodno podneseno izvješće kao dopuna kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)