25. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Na par dana zatvara se cesta zbog koje će trpjeti dvije GPP-ove linije, ali i promet…

2 min read
- Planirano vrijeme radova može biti i kraće od navedenog te će se odmah po završetku radova uspostaviti promet po ustaljenim trasama. Mole se putnici za razumijevanje - zaključili su u objavi.

– Obavijest korisnicima javnog gradskog prijevoza na autobusnim linijama br. 1: Jug II – Kanižlićeva – Vij. Petrove gore ​​i br. 8: Jug II – Bolnica – Jug II – naslovili su iz GPP-a važnu obavijest za svoje putnike, u kojoj stoji, kako će se zbog radova neke prometnice zatvoriti, posljedično autobusi prometovati obilazno.

– Zbog izvođenja radova na održavanju kolnika državne ceste DC2, Jug II – Ul. Josipa Reihl – Kira u Osijeku, od čv. „Jug II“ Južne obilaznice Osijeka do kružnog raskrižja u Opatijskoj ulici, na dijelu u Opatijskoj ul. i Ul. Josipa Reihl-Kira biti će obustavljen sav promet od 23. do 28. studenog 2023. godine, uz napomenu da će se u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, navedeni radovi odgoditi – nastavlja GPP i dodaje precizno…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Slijedom navedenog, GPP je u obvezi preusmjeriti obje trase svojih autobusnih linija: linija 1: Jug II – Kanižlićeva – Vijenac Petrove gore i liniju 8: Jug II – Bolnica – Jug II prema sljedećem…

– …u dolascima na Jug II, obilazak zone radova je iz Ul. Josipa Reihl-Kira – lijevo Bakarskom ulicom do kraja, pa desno – Srijemskom ulicom – lijevo u Opatijsku ulicu i dalje po trasi linije. Također i u povratku Linije 1 od Juga II do Kanižlićeve ulice i Vij. Petrove gore koristit će se isti obilazni pravac. U oba smjera na Liniji 1 neće se koristiti autobusno stajalište Trpanjska ulica (oba stajališta). Isto važi i za liniju 8 samo u smjeru dolaska na Jug II.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Planirano vrijeme radova može biti i kraće od navedenog te će se odmah po završetku radova uspostaviti promet po ustaljenim trasama. Mole se putnici za razumijevanje – zaključili su u objavi.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)