4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Užas u Belišću: Dijete koje skuplja lopte huligani pogodili raketom u glavu…

2 min read
Nemile scene obiše su naciju posredstvom društvenih mreža, a o svemu se oglasilo i NK Belišće, izražavajući žaljenje zbog postupaka navijača, huligana.

Dječak nije ozbiljnije ozlijeđen. Pa ipak, navijač jest. A nije trebal do toga doći. Nije smjelo. Na utakmici 15. kola Druge HNL između Belišća i Dugog Sela, huligani su pogodili skupljača lopti raketom. I to u glavu. Nemile scene obiše su naciju posredstvom društvenih mreža, a o svemu se oglasilo i NK Belišće, izražavajući žaljenje zbog postupaka navijača, huligana.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Današnja utakmica, nažalost je postala poprište opasnosti zbog nepromišljene uporabe pirotehnike od strane nekih navijača. Želimo izraziti duboko žaljenje zbog ozljeda koje su proizašle iz ovog incidenta. Posebno smo pogođeni vidljivom uznemirenošću i strahom malog sakupljača lopti, koji bi trebao uživati u ljubavi prema igri. Nažalost, udarac rakete u glavu ostavio ga je vidno uplašenog i uplakanog, a na svu se sreću nije suočio s ozbiljnijom ozljedom. Također, šaljemo i iskrenu podršku ozlijeđenom navijaču Barabera koji je pretrpio tešku ozljedu šake – napisali su i nastavili…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Ovim putem apeliramo na sve navijače da promisle o posljedicama svojih postupaka i odgovorno se ponašaju na sportskim događanjima. Pirotehnika nije igra, već ozbiljna prijetnja sigurnosti svih prisutnih! Neka ovaj incident posluži kao podsjetnik da je sigurnost uvijek na prvom mjestu. Želimo da sportski duh prevlada, te se nadamo da će se ovakvi događaji ubuduće izbjeći – zaključili su iz kluba u objavi na Facebooku.

Foto: Facebook, NK Belišće (screenshot)