15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osječanin Nenad Bjelica na klupi Bundesligaša, ide u Berlin…

1 min read
valja još u obzir uzeti i raniju izjavu osječkog trenera, a i njegove afinitete prema Bundesligi, kamo je svojedobno kao igrač iz Osijeka otišao u Kaiserslautern.

UPDATE, 26.11.’23. u 14:00 – Hrvatski stručnjak Nenad Bjelica novi je trener njemačkog bundesligaša Union Berlina, objavio je klub na društvenim medijima.

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

Union Berlin je na 17. mjestu Bundeslige poslije 12 utakmica, ali to bi se moglo skoro promijeniti. Jer, na klupu dolazi hrvatski i osječki strateg!? Naime, sukladno objavi na društvenoj mreži X, sve je bliže dogovor Union Berlina i Osječanina Nenada Bjelice. A o tome piše na X-u Gianluca Di Marzio, još jedan veliki ‘insider’ u svjetskim nogometnim zbivanjima.

K tome valja još u obzir uzeti i raniju izjavu osječkog trenera, a i njegove afinitete prema Bundesligi, kamo je svojedobno kao igrač iz Osijeka otišao u Kaiserslautern.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Imao sam dosta ponuda u ovih mjesec dana iz arapskih zemalja, Kine, Japana, Amerike, međutim želim ostati u Europi i ići u neku od najboljih europskih liga i tamo se izboriti za dobro ime i status – nedavno je izjavio Bjelica.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)