5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

S prosvjeda najavljena blokada cijele države ako Vlada ne dođe danas na sastanak…

1 min read
- Ako ne dođe do ovog sastanka, ići ćemo u blokadu cijele Hrvatske - poručio je Pokrovac s prosvjeda, a na kojem su se danas svinjogojcima pridružili i iz konjogojske udruge.

Svinjogojci prosvjeduju! Opetovano su pozvali Vladu na sastanak, a Tomislav Pokrovac najavio je blokadu cijele zemlje ne odazovu li se, javlja i piše N1 Televizija.

– Ako Vlada i ministarstvo danas žele sastanak, pozivamo ih 18 sati u Gradište u prostorije općine. Drugo, tijekom ovog dana donijet ćemo odluku da ovdje više nećemo stajati nego ćemo jednostavno povući drastične mjere jer nijedan Hrvat, Slavonac ni seljak nisu zaslužili da čekaju milosrđe nekoga – kazao je Pokrovac, prenosi N1 Televizija, dodajući i njegovu najavu…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Ako ne dođe do ovog sastanka, ići ćemo u blokadu cijele Hrvatske – poručio je Pokrovac s prosvjeda, a na kojem su se danas svinjogojcima pridružili i iz konjogojske udruge.

Iz Vlade neće doći nitko na sastanak, neslužbeno doznaju s N1, ponovivši i raniju izjavu premijera Andreja Plenkovića u kojoj tvrdi da je prosvjed politički motiviran, kako iza prosvjednika stoje Domovinski pokret, Most i Suverenisti.

Foto: Pixabay (ilustracija)