5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

S 2,23 promila sletio sa ceste i udario u ogradu podvožnjaka! Zadržan je u bolnici, ali lakše ozlijeđen…

1 min read
- U prometnoj nesreći 47-godišnjak je lakše ozlijeđen. Pružena mu je liječnika pomoć nakon koje je zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

Foto: Pixabay (ilustracija)

– U Slavonskom Brodu, na raskrižju Podvinjske i Ulice Hrvatskih boraca, dana 29. studenoga, oko 19 sati, dogodila se prometna nesreća koju je prouzrokovao alkoholizirani 47-godišnji vozač te je pritom lakše ozlijeđen – javlja policija i navodi detalje…

– Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 47-godišnjak upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem alkohola (2,23 promila alkohola u organizmu), zbog neprilagođene brzine automobilom sletio s kolnika udarivši u metalnu ogradu pješačkog nadvožnjaka.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U prometnoj nesreći 47-godišnjak je lakše ozlijeđen. Pružena mu je liječnika pomoć nakon koje je zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

– Policijski službenici protiv 47-godišnjaka podnose prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)